Vibeke und Alpen Partyband 

Book Vibeke und Alpen Partyband hos MusikEvent.

Vibeke und Alpen Partyband er Danmarks festligste tyrolerband, som består af en festlig forsangerinde og tre syngende tyrolere, som spiller trompet, guitar og harmonika.

Vibeke und Alpen Partyband byder på en festlig aften, hvor der kan skråles, synges, danses og jodles med på ‘Hey Baby’, ‘Eviva España’, ‘Sikke en fest’, ‘Lichtensteiner Pola’ og mange, mange flere velkendte tyrolerhits. Vibeke und Alpen Partyband er det sikre valg når det kommer til et festligt tyrolerband indslag.

Tyrolerbandet har stor erfaring og skabt godt humor overalt i landet til alt fra den lille privatfest til større oktoberfester og firmafester. Med Vibeke und Alpen Partyband er det som at være i et tysk øltelt eller en østrigsk bier-garten. 

Vibeke und Alpen Partyband spiller til alle festlige arrangementer – alt fra korte tyroler-indslag til store halballer overalt i Danmark.

Vibeke und Alpen Partyband har opnået stor succes med sit party- og tyrolerrepertorie, som publikum kan synge, danse og jodle med til. Tyrolerbandet har et stort og originalt repertoire med ægte tyrolermusik og populær partymusik med gode gamle danske slagere omdannet til tyrolske fortolkninger.

Så er I klar til højt humor og ægte tyrolerstemning, så er Vibeke und Alpen Partyband det rigtige valg.

Vibeke und Alpen Partyband engageres også som trio eller sammen med DJ.

Vibeke und Alpen Partyband booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Vibeke und Alpen Partyband

Kunstner

8 + 3 =

Optræden: 3 x 45 min.

Antal optrædne: 4

Kontakt MusikEvent for pressetekst

HentVibeke und Alpen Partyband pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen