Tuesday

Book Tuesday hos MusikEvent

Tuesday er et energisk og meget velspillende fest/partyband. Bandet har eksisteret siden 2010 og består af 5 dygtige medlemmer, der alle har stor erfaring indenfor musikken.

Tuesday har ikke bare en men hele 2 lead vokaler

I Tuesday deles lead vokalen af den kvindelige sangerinde Ida Josefsen, som bl.a. er kendt fra ”Scenen er din”, ”X-factor” og ”Voice” og den mandlige sanger Anders Holst, der også spiller klaver/keyboard i bandet. At Tuesday kan veksle mellem en kvindelig og mandlig vokal gør, at de kan dække et stort og bredt repertoire og de to sangere ligger godt op til hinanden. Bandets guitarist Simon Krabbesmark sørger for masser af tråd, mens bassist Keld Hansen og trommeslager Martin Carroll fuldender det musikalske lydbillede.

Playlisten er en velspillet blanding af tidens største hits fra 70’erne og frem til idag

Tuesday spiller en blanding af 70´er disco som Donna Summer, Eath Wind And Fire, ABBA – de største hits fra 80´erne af navne som Dodo and the Dodos, Ray-Dee-Ohh, Thomas Helmig, Sanne Salomonsen, One Two, Elton John – country og rock fra 90’erne som Bryan Adams, Shania Twain, Roxette. Men der spilles selvfølgelig også lidt af det mere nutidige som bl.a. Jung og Rasmus Seebach.

Så er man til de største hits og kan lide at skråle med, så er Tuesday et rigtig godt valg til både privatfester, firmafester, julefrokoster osv.

Book Tuesday

Tuesday bookes her hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Tuesday

Kunstner

4 + 5 =

Optræden: 2 x 60 min.

Antal optrædne: 5

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Tuesday pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen