Tennis Band

Kom til koncert med bl.a. Take That, Katy Perry, Nirvana, Lady Gaga, Rasmus Seebach og mange flere! – Book Tennis Band hos MusikEvent 

Hvornår har du sidst været til koncert med Take That, Haddaway, Katy Perry, Nirvana, Kim Larsen, MC Hammer, Ace of Base, Lady Gaga, Green Day, Village People, Rasmus Seebach og Robbie Williams på én og samme aften?

Med Tennis Band får du de sidste fem årtiers hits i en sprudlende, velspillet og nærværende koncert. Du kan være helt sikker på at energien og følelserne på bandet vil være helt uden på tennis shortsene.

Tennis Band har gennem mere end 20 år leveret uforglemmelige koncertoplevelser i hele landet og dele af udlandet.

Nøgleordene for Tennis Band er underholdning, da deres dansekrævende hits ryger over nettet med 200 kilometer i timen. I over 20 år har Tennis Band leveret uforglemmelige koncertoplevelser i hele landet og i udlandet. De mere end 8.000 fans på Facebook er med til at vidne om, at Tennis Band er et populært og anerkendt band her i Danmark.

Tennis Band kommer vidt omkring  og har optrådt på mange forskellige spillesteder såsom Train, SMUKFEST, Langelandsfestival, Samsø Festival, Haze over Harum, Danmarks Største Fredagsbar, Berlin Filmfestival og Thule Airbase. Derudover har de også lavet nogle private arrangementer for Zentropa, Novo Nordisk, Vestas, Grundfos og mange, mange flere. Her har Tennis servet sig direkte i hjerterne på et bredt publikum.

For Tennis Band gælder det ikke om at vinde, men om at få alle med ombord!

Med Tennis Band kan vi altid garantere for en fantastisk aften i festens tegn – hvor pulsen vil ramme max. i løbet af få minutter. De leverer et top professionelt show og skaber en publikumskontakt som man sjældent oplever til en koncert. Dette gør Tennis Band til en helt unik og uforglemmelig oplevelse. 

Book Tennis Band til dit næste store arrangement og få en uforglemmelig aften.

Du kan booke Tennis Band allerede i dag hos MusikEvent. Kontakt os på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Tennis Band

Kunstner

9 + 1 =

Optræden: 2 x 45-60 min.

Antal optrædne: 6

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Tennis Band pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen