Mahamad Habane

En hjertevarm komiker med knivskarpe jokes. Book Mahamad Habane hos MusikEvent

Mahamad Habane, den karismatiske komiker med et unikt nærvær og skarpe jokes, erobrer den danske stand-up scene med sin uimodståelige charme og talent for at skabe et fantastisk rum for sit publikum. Med sit andet one-man show, “Ham der komikeren”, imponerede han i 2022, og fyldte sale landet over. Hans smittende glæde og positive sind kombineret med en skarp kant i hans humor gør ham til en talentfuld komiker, der både har etableret sig på live-scenen og i tv-verdenen.

Mahamad, der også har markeret sig som deltager i ”Stormester” sæson 4, er kendt for sine kreative og morsomme løsninger på opgaver. Med rødder i både Somalia og Århus, startede han sin karriere tilbage i 2015 i Smilets By. Siden da har han optrådt over hele landet og deltaget i en række tv-programmer og begivenheder, herunder “Kronprinseparrets årlige prisuddeling” og “Comedy Aid/Grin til Gavn”.

Mahamad Habane er garant for en skarp, jordnær og ekstremt charmerende optræden. Hans afslappede facon og fantastiske smil skaber en øjenhøjde-forbindelse med publikum, hvor han med humor, tilstedeværelse og selvironi får alle til at skraldgrine, selv af tabubelagte emner. Book Mahamad Habane og oplev en uforglemmelig aften fuld af latter og underholdning.

Mahamad Habane booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Mahamad Habane

Stand-Up komiker

7 + 13 =

Optræden: 1 X 30 min.

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Mahamad Habane pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen