Jacob Taarnhøj

Book Jacob Taarnhøj hos MusikEvent.

Jacob Taarnhøj er en sand verbalekvilibrist. Hans helt unikke, surrealistiske fortælle stil gør ham til en oplevelse, når han står på scenen. Den brede befolkning fik for alvor øjnene op for Odenseaneren, da han i 2017 blev nr. 2 ved DM i Stand-up og samme år vandt Talentprisen ved ”Zulu Comedy Galla”. Jacob Taarnhøj har været en af de drivende kræfter bag stand-up scenen vest for Storebælt. Han har det sidste år etableret og understreget sit kæmpe talent over hele landet.

Jacob Taarnhøj optog i 2018 sin første ”Comedy Special”, som samme år blev sendt på TV2 Zulu. Han deltager ligeledes i 2019 i 2. sæson af ”Stormester”. Han optrådte som support for Ruben Søltoft på dennes turne ”Ting Fra Min Mund” i efteråret og vinteren 2018. Jacob Taarnhøj optræder ligeledes på engelsk og som konferencier.

Jacob Taarnhøj leverer altid et sublimt sceneshow og en intelligent humor, som vækker stof til eftertanke. Jacob Taarnhøj er en sand ord ekvilibrist, og hans helt unikke fortællestil gør ham til en oplevelse på scenen. Jacob Taarnhøj er i den grad en fremadstormende komiker, som bliver et af dansk stand-up comedys helt store navne i fremtiden.

Jacob Taarnhøj booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Jacob Taarnhøj

Stand-Up komiker

2 + 6 =

Optræden: 1 X 30 min.

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Jacob Taarnhøj pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen