Shubberne

Shubberne – Danmarks bedste Shu-bi-dua hyldestband – Book Shubberne hos MusikEvent

Oplev 2. generation af Shu-bi-dua med Shubberne! Denne talentfulde gruppe har lært af de gamle Shu-bi-dua legender og er klar til at tage scenen med storm. Bassist John Sørensen og forsanger Karsten Lagermann har begge turneret landet tyndt i 10 år med Claus Asmussen, Bosse Hall Christensen og Willy Pedersen.

I december 2023 trækker Claus og Willy sig tilbage efter et imponerende liv i dansk showbizz med Shu-bi-dua. De overlader nu arvesølvet til Shubberne med besked om at bevare bandets arv. Og det er præcis, hvad Shubberne gør!

Shubberne leverer stadig Shu-bi-duas bedste og største hits med den samme autentiske sound, der gjorde dem berømte. Deres optræden er præcis, energisk og uden tvivl: Danmarks bedste Shu-bi-dua hyldestband.

Udover de to “gamle” medlemmer består Shubberne af tre Shu-bi-dua-feinschmeckere: Jesper Hofmann Lindahl på guitar, Peter Warming på trommer og Sune Schack på keyboards.

Shubberne skaber en fantastisk Shu-bi-dua-fest, uanset hvor de optræder. Som de selv synger: “Vi’ de eneste Shu-bi der dur!”

Så få en uforglemmelig oplevelse og vær med til at fejre Shu-bi-dua arven sammen med Shubberne.

Shubberne booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud

Book Shubberne

Kunstner

13 + 7 =

Optræden: 2 x 45 min.

Antal optrædne: 5

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Shubberne pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen