Rubber Band

Book Rubber Band hos MusikEvent – et af Skandinaviens’s førende Beatles Bands.

Da de startede i 1979 blev det nærmest opfattet som blasfemisk at kopiere Beatles og deres musik. På trods af folks generelle modvilje, fortsatte Rubber Band med at spille til de havde deres første offentlige koncert og reaktionen var fantastisk. Kritikere og andre skeptikere var begejstrede og dermed tog Rubber Band deres første skridt til en karriere som et professionelt og anerkendt band.

Ud over at spille til private fester, firmafester, festivaler mv., så har Rubber Band også medvirket i filmene ”Zappa” og ”Tro, håb og kærlighed” af Bille August, TV-serier samt quiz- og underholdningsprogrammer.

I 1994 udgav Rubber Band jule-cden ”The Beatmas”, som siden er solgt i over 100.000 enheder i Danmark, Canada, Japan og Øst Asien. Året efter indspillede de Live-optagelsen ”All You Need Is Live” foran 30.000 mennesker på 5-øren i København.

Rubber Band booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Rubber Band

Kunstner

6 + 15 =

Optræden: efter aftale

Antal optrædne: 4

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Rubber Band pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen