Ole Gas Band

Book Ole Gas Band hos MusikEvent – en af Danmarks bedste Kim Larsen-kopier!

Ole Gas Band spiller og synger Gasolin og Kim Larsen sange, så man skulle tro, det var Kim Larsen selv.  Ole Gas Band har nemlig samme sjældne energi og karisma, som Hr. Larsen, hvad enten vi har set ham med Gasolin, Bellami eller Kjukken. Ole Gas Band byder på hele repertoiret og tager os med på den smukkeste musikalske rejse. Luk øjnene et øjeblik, og nyd musikken og alle de folkekære numre vi alle kender og kan synge med på. Det er som at genopleve den populære sanger himself, der tager os med ned ad Rabalderstræde, henover Langebro med Susan Himmelblå og familien i skoven.

Der er en dyb respekt, ja næsten kærlighed til Gasolins og Kim Larsens sange. For kun med en ægte indføling kan Ole Gas band få os til at glemme, at det ikke er ‘den ægte vare’. Ole Gas har en stemme næsten lige så unik som Kim Larsen, og et band, der formår at spille, så taget letter. Der bliver kræset for de små musikalske detaljer og så lever bandet i den grad op til sit eget navn ved at give den fuld gas.

Der er nemlig fuld fart over feltet, så det er komplet umuligt at holde sig i ro, når først musikken spiller. Det er liv og det er glæde. Det er kopiband, når det er allerbedst. En aften i Ole Gas Bands selskab vil man sent glemme.

Book Ole Gas Band – et kopiband af de allerbedste til enhver form for fest, hvor man ønsker et band der kommer ud over scenekanten.

Ole Gas booking hos MusikEvent på 70 217 317. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Book Ole Gas Band

Kunstner

4 + 10 =

Optræden: 2 X 60 min. eller 3 X 45 min.

Antal optrædne: 5

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Ole Gas Band pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen