Mig og Bonden

Forsangeren i Mig og Bonden lyder som en tro kopi af SHU-BI-DUA’s forsanger Michael Bundesen – Book Mig og Bonden hos MusikEvent

Mig og Bonden er et dansk shu-bi-dua coverband, som også spiller andre gode kendte danske sange, der får folk ud på dansegulvet. Forsangeren Jonas Bendtsen har en helt særlig egenskab – han lyder som en tro kopi af Shu-bi-dua’s forsanger Michael Bundesen. Mig og Bonden kører rundt i hele landet og har selv alt deres udstyr med.

Arrangørerne skriver bl.a.: “En professionel festoplevelse med fuld knald på. Vi hyrede Jonas og Mikael – “Mig og Bonden” – til en lokal ølfestival og deres optræden var lige i øjet. Der var fuld knald på fra første slag på guitaren, og det kan lyde som en slidt kliche, men der blev virkelig danset på bordene. Begge drenge var super gode til at få publikum med og der var masser af humor og gøjl, som gav en fantastisk stemning. Jeg ved, at der var flere publikummer, som straks gik hjem og købte billet til der, hvor de skulle spille næste gang”.

Oplev en fantastisk dansk duo, der fortolker Shu-bi-dua og deres sange som vi kender dem.

Mig og Bonden fortolker alle de gode gamle Shu-bi-dua numre med fokus på detaljen og den gode melodi i hvert enkelt nummer. Når du booker Mig og Bonden til dit næste store arrangement, så kan du være sikker på, at stemningen bliver fyldt med hygge, nærvær og godt humør – præcis som vi kender det fra Shu-bi-dua selv.

Book Mig og Bonden til dit næste store arrangement allerede i dag og fyr op til fest og god musik!

Mig og Bonden booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Mig og Bonden

Kunstner

2 + 9 =

Optræden: 1 x 60 min.

Antal optrædne: 2

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Mig og Bonden pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen