Martin Kanstrup

Stand-up, musik og sang – Book Martin Kanstrup hos MusikEvent

Mød Martin Kanstrup – den alsidige entertainer, troubadour og spillemand fra Thy – hvis show bærer tydeligt præg af den humoristiske arv fra legendariske navne som De Nattergale, Allan Olsen og selvfølgelig Niels Hausgaard.

Med en solid position på den danske comedy scene har Kanstrup allerede imponeret publikum med det udsolgte show ”Thybo or not Thybo.” Nu er han tilbage med sit femte show, ”TRÆLS.”

Men hvad betyder ordet “træls” egentligt?

Et kig i den danske ordbog afslører, at det for nogle kan være træls at smøre en madpakke, men Kanstrup udfordrer perspektivet: ”Personligt synes jeg det er mere træls at bide sig selv hårdt i tungen eller at skide i bukserne end at smøre en madpakke, men så’n er vi så forskellige.”

I “TRÆLS” tager Kanstrup dig med på en rejse fyldt med musikalsk hverdagspoesi, indlejret i et jordnært mandeunivers, hvor han får kvinder til at grine af mænd og mænd til at grine ad sig selv. Forestil dig fællessang, sjove anekdoter og finurlige sange på thybomål – en aften med Martin Kanstrup er en lille rejse ind i hans liv og hans skæve måde at betragte dagligdagens små og store udfordringer.

Sæt hverdagens udfordringer på pause

Glem alt om bleskift, AULA, inflation, krig, naboer og andre trælse ting og oplev i stedet en forrygende aften i godt selskab med Martin Kanstrup, hvor der er garanti for, at det bliver alt andet end træls.

Fra facebook til kulturhuse

Martin Kanstrup brød for nogle få år siden igennem med små videoer på Facebook, og på kort tid har han opbygget en følgerskare på over 30.000. Med mere end 4.500 solgte billetter i 2022 til kulturhuse, spillesteder og forsamlingshuse med ”Thybo or not Thybo,” er han en kunstner, der ikke bare underholder, men også formår at trække et stort publikum til. Oplev Martin Kanstrups skæve univers – en oplevelse fyldt med latter og musikalsk magi.

Martin Kastrup booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Martin Kanstrup

Kunstner

10 + 5 =

Optræden: 2 x 45 min.

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Martin Kanstrup pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen