Like 2 Dance

Glem alt om rudekuverter, vasketøj og bleskift og lad dig forføre af Like 2 Dance og tonerne af 50 års tophits fra ind- og udland. Book Like 2 Dance hos MusikEvent.

Rock- og pophistoriens udødelige klassikere får nyt liv, når bandet byder velkommen til en uforglemmelig aften med deres smittende engagement og lækre lyd.

Måske tilhører du den aldersgruppe, som fik en brat opvågning, da Elvis Presley gav forstadsfrøkenerne åndenød i 50’erne? Måske fik du din musikalske bevidsthed, da håret og skægget blev langt og brysterne fik frit spil i 60’erne? Måske er dit klædeskab fyldt med plateausko og smækbukser, og din iPod med discobeats, fordi 70’erne bare var så topfede? Eller måske synes du, det er knæhøj karse at hoppe i hytteskoene og dine lidt for små stonewashed jeans og boppe bundesligahåret op til narrestreger, mens du moonwalker derudaf til tonerne af dit bippende digitalur og rytmeboksen i dit gamle Casio konfirmations keyboard?

Uanset hvem du er, så indhyller kvartetten Like 2 Dance dig i en endeløs strøm af groovy dansebeats og den klæbrigste velklang som tager dig med på en musikalsk odyssé ned af memory lane.

Like 2 Dance booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Like 2 Dance

Kunstner

9 + 15 =

Optræden: 6-7 timer

Antal optrædne: 4

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Like 2 Dance pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen