Kisser & Søren

Book Kisser & Søren hos MusikEvent.

Kisser & Søren er vel nok svaret på et af landets travleste og populæreste slagerpar. De har med mere end 100 egne tekster og melodier samt et udvalg af ’De goe gamle’ nok at give sig til, når Hr. og Fru Jylland byder på ægte dansktop underholdning til ældre.

Kisser & Søren har over 28 år opbygget en stor fanskare, som elsker parrets nærværende, sjove, finurlige og nogle gange mere alvorlige melodier og tekster.

For Kisser & Søren er det blevet til en række CD’er og derudover har parret ligeledes flettet en række af de gode gamle evergreens ind i deres festlige repertoire, når der optrædes for det mere voksne pulikum. Og ja – det er altid på dansk!

Kisser & Søren er et hit til erhvert arrangement – om det så er halbal, på kro, markedsfest, ølteltet m.fl.

Altid garanterer Kisser & Søren for topprofessionel underholdning – i godt humør, oplagt og velkædt – ja, vel nok landets mest flittige sangskriver par inden for den dansk-folkelige musik.

Med Kisser & Søren får du hits som ’Stella Polaris’, ’Dem Fra Danmark A’, ’Pyt Med Det’, ’Send En Hilsen’, ’En Engel Må Have Sendt Dig’, ’Sig Altid Kun På Gensyn’, ’Tak For Tålmodigheden’ og mange, mange flere.

Kisser & Søren booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Kisser & Søren

Kunstner

2 + 7 =

Optræden: 1 x 45 min eller 2 x 20 min

Antal optrædne: 2

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Kisser & Søren pressefoto her

 

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen