Karl Herman´s Trio

Karl Herman’s Trio er Danmarks mest erfarne John Mogensen fortolkere. Book Karl Herman’s Trio hos MusikEvent.

Med sine ca. 2000 koncerter og 6 CD-udgivelser i ryggen, får publikum en unik oplevelse af et top professionelt live-band. Bandet går aldrig på kompromis med kvalitet. Derfor bliver publikum ligeledes hver gang forført af en koncert produktion med det sidste nye indenfor lyd og lys, så en koncert med Karl Herman´s Trio går op i en højere enhed.

Karl Herman’s Trio byder sit publikum hjertelig velkommen i et univers af ægte spilleglæde. Drengene elsker deres håndværk og det smitter. Dansegulvet syder og bobler fra start til slut, når bandet evigt og utrætteligt leverer den ene fuldtræffer efter den anden.

Så længe jeg lever, Der er noget galt i Danmark og Fut i fejemøget. Klassikere vi alle ynder at feste til og kan synge med på.

John Mogensen er en evergreen i dansk musikkultur. Han bliver kopieret som aldrig før. Karl Herman’s Trio ønsker ikke, at efterligne den store mester på udseendet. Bandet klæder sig ikke ud eller bilder sig noget ind. De leverer hans sange respektfuldt gennem nerve og sjæl, så det får hele “tivoliet” til at gynge. Musikken er vigtigst! Den skal ud over scenekanten. Ud til publikum. Charmerende, råt for usødet.

Danmarks største trio, som i virkeligheden er en kvartet består af Jacob Holm (bas), Claus Madsen (sologuitar), Janus Stick (trommer) og Leo Adolph (guitar og sang).

Bandet udmærker sig desuden ved, at skrive og udgive sine egne kompositioner. Sange der har været præsenteret ved de utallige koncerter, pladeudgivelser, TV-optrædener osv.

Bandet blev dannet i 1990. Efter 21 år på konstant tour, valgte de at holde en lille pause. Men publikums ønsker blev hørt og efter 7 års pause vendte bandet tilbage. Stærkere end aldrig før. 

Forvent dig et festfyrværkeri af dimensioner når Karl Herman’s Trio indtager scenen i netop din by.

Karl Herman’s Trio booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Karl Herman´s Trio

Kunstner

5 + 10 =

Optræden: 2 X 60 min. eller 3 X 45 min.

Antal optrædne: 4

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Karl Herman´s Trio pressefoto her

 

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen