HotShot

Book HotShot hos MusikEvent.

HotShot består af de to velspillende musikere Kent Jensen på keyboard og sang samt Rudi Simonsen på trommer og sang. HotShot har over 20 års professionel erfaring indenfor branchen og har spillet sammen siden 1991. HotShot har bl.a. sine rødder i et kendt danseorkester, ”Kalle Klister-Band”, som i 70´erne og 80´erne turnerede hele Danmark rundt.

Repertoiret som HotShot spiller er derfor meget bredt, spændende fra de kendte hits fra Bamses Venner og John Mogesen, samt Shu Bi Dua og Kim Larsen. De spiller også Kandis, Lars Lilholt, Big Fate Snake mv. og også mange af de sidste nye hits fra indenlandske og udenlandske kunstnere. Naturligvis er der også plads til et bredt udsnit af de mest kendte 50´er og 60´er hits.

Desuden har HotShot et flot og varieret dinér- repertoire, som både kan danne en stille baggrund og sætte ”gang” i enhver fest. Den rette påklædning til lejligheden er for denne duo en selvfølge.

HotShot er efterhånden en af Nordjyllands mest efterspurgte duoer, som har succes overalt, hvor de kommer frem. Så med HotShot på programmet er man sikker på en musikalsk succes.

HotShot booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

HotShot er:

Kent Jensen – keyboard, vokal

Rudi Simonsen – trommer, vokal

Book HotShot

Kunstner

14 + 8 =

Optræden: 6-7 timer

Antal optrædne: 2

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent HotShot pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen