Anders Agger

DR TV-journalisten Anders Agger er gennem de sidste mange år kommet rundt i hele landet og ligeledes rundt i verden. Han har i sin research til sine udsendelser primært ledt efter fællesskaber og forskelle og har i den forbindelse mødt mennesker med fortællinger om et levet liv. Alt dette har han efterfølgende formået at omsætte til TV i allerbedste sendetid.

Det er blevet til nærværende og fængslende udsendelser, som bla. den døende sømand på hospice Anker Fjord i Hvide Sande. En fascinerende udsendelse om den kendte popsanger fra Aarhus, der pludselig går på Hærvejen for at finde sig selv. Eller en ærlig og nærværende udsendelse om en gruppe unge, rebelske heavy metal-drenge fra Agger i Thy, der er blevet ældre.

“Sømanden, Helmig & Heavy Agger” er et lavpraktisk TV-foredrag, hvor Anders Agger lader publikum stille spørgsmål, når de opstår. Anders Agger fortæller i et spændende og ærligt foredrag om, hvordan han helt lavpraktisk researcher og producerer sine populære udsendelser til både DR1 og DR2.

Herudover fortæller han også indgående om de seneste TV seer-succeser som Indefra og sommerprogrammerne med Anne Hjernøe.

Anders Agger fortæller om den tvivl og ligeledes de mange etiske overvejelser, man som journalist skal have med, når man får lov at komme helt tæt på mennesker, som ærligt tør at stå frem på TV.

Anders Agger fortæller ikke så meget om alle de flotte TV-priser, han har vundet med de populære programmer. I 2017 oplevede han også at blive kåret som årets mandlige TV-vært foran Mikkel Beha Erichsen.

Når Anders Agger med meget stor indlevelse, humor og selvironi fortæller om sine unikke oplevelser får publikum både et godt grin, men kan også blive helt stille og rørte, når han tryllebinder publikum med nærværende oplevelser fra de mange spændende TV-optagelser.

Med den 56-årige Anders Agger er man sikker på at komme hjem med en stor oplevelse, men også en eftertænksom oplevelse – dog med smil på læben. Der er nærvær i Anders Aggers foredrag og man er sikker på at komme rundt i hele landet både geografisk og i livets udkanter.

Anders Agger Indefra …

Dette er et foredrag om den prisbelønnede dokumentar serie på DR 2, hvor Anders Agger forsøger at skaffe sig adgang til miljøer, der normalt ikke er åbne for offentligheden. Det er alt lige fra AP Møller Mærsk, Jehovas Vidner, Retsmedicinsk Institut eller rockbandet Dizzy Mizz Lizzy. Så vil man opleve Anders Aggers helt egen baglæns og nysgerrige tilgang til de medvirkende, så løfter dette foredrag sløret for det.

Anne og Anders …

I dette foredrag bliver man hudløst ærligt inddraget i hele processen på, hvordan de spændende og succesfulde udsendelser på DR 2 er blevet til. Anne & Anders har både rejst rundt i hele Danmark og i verden og er mangeårige rejsekammerater. De har en fælles passion for at gå på antropologisk jagt efter forskelle i det levende liv. Det gælder uanset om det er på Læsø eller i Teheran. Hør om de kulturelle forskelle, om menneskene og maden i dette spændende foredrag.

Book Anders Agger til en spændende aften! Anders Agger booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Anders Agger

Foredragsholder

2 + 3 =

Optræden: Aftales

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Anders Agger pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen