Ester Brohus

Book Ester Brohus, countrymusikkens hjerter dame, hos MusikEvent

Ester Brohus er countrymusikkens hjerter dame med hele 12 anmelderroste albums bag sig og flere udgivelser under udarbejdelse. Musikken er fyldt med fortællinger om skæbne og gang på gang sætter Ester Brohus nye standarder og højder for, hvad det vil sige at være sangskriver i Danmark. De mange udgivelser vidner om et menneske med et enormt drive, energi og engagement.

Ester Brohus har i sin 40-årige musikkarriere fundet stor inspiration til sine sange gennem de mange skæbner, som hun har mødt på sin musikalske vej. Ester Brohus’ musik strikker en række fortællinger om skæbne sammen i et unikt, specielt og udfordrende musikunivers, hvor hun fastholder sine rødder og musikalske udtryk, nemlig folkrock og americana country. Pressen kalder hende den kvindelige Johnny Cash, og det er ikke mindst fordi Ester Brohus i adskillige år har optrådt for de indsatte i de danske fængslers åbne og lukkede afdelinger. Ved en tidligere turné valgte Ester Brohus, at tage et mobilt lydstudie med, hvor hun lod fangerne synge med på ”Who’s there”.

Udgivelser, nomineringer og Grammy’s

Ester Brohus har bl.a. udgivet følgende albums: “The Perfect Way” (1992), “The Letter” (1994), “Heart Of Desert Longing” (1995), “Happy To Be Lonely (1998), “Poor Pretty Little Me” (2001), “Come To Me” (2002), “When Time Comes” (2004),”The Perfect Way – Best Of” (2006), “Coming Home” (2010), “Game for the Gamblers” (2016), “Heart Of The Country” (2018), og er flere gange blevet hædret af den samlede musikbranche. I 1995 modtog hun sin første Grammy for albummet ”Heart of Desert Longing”. Cd-udgivelsen ”Poor Pretty Little Me” blev tildelt hele tre titler: ”Årets danske vokalist”, ”Årets danske folk-sangskriver” og ”Årets countryalbum”. Sidstnævnte titel gik også til Ester for albummet ”Come to Me”.

Ikke to koncerter er ens

En koncert med Ester Brohus er mere end blot en musikoplevelse. Med Ester Brohus får du en levende fortælling fra de mange livekoncerter indenfor murene, fra rejserne til USA og fra livet som sangskriver. Det er blandt andet det, som Ester Brohus har med, når hun spiller en koncert med sit trofaste og velspillende band. Ester Brohus har spillet og sunget for publikummer i hele landet – alt lige fra små lokale scener til de helt store festivaler. En koncert med Ester Brohus byder på et bredt udsnit af hendes egne numre, hvor der som sædvanlig er knyttet en lille anekdote til. Der er også plads til Ester Brohus’ egne favoritter fra store udenlandske artister, gospel-sange og ikke mindst den karakteristiske bluesmusik, som danner rammen for en musikalsk legeplads.

Med Ester Brohus er ikke to koncerter ens. Vi spiller, fordi vi ikke kan lade vær´, plejer Ester Brohus at sige. Og netop derfor er en aften med Ester Brohus altid er noget specielt. Ester Brohus’ udtryksfulde vokal og jyske charme rammer publikum lige der, hvor de er – i øjetblikket.

Book Ester Brohus

Ester Brohus bookes hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Ester Brohus

Kunstner

15 + 15 =

Optræden: 1 x 60 min

Antal optrædne: 5

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Ester Brohus pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen