Duo Devito

Duo Devito leverer altid en storslået lyd for der er perfekt balance mellem moderne teknologi, live instrumenter og to musikere der kan deres håndværk.

Instrumenteringrn i duoen er keyboard, guitar og vokaler med hjerte og sjæl i alle numre. Devito spiller alt det bedste musik for det danseglade publikum. Alle de bedste danske og engelske pop og rock hits fra 70’erne, 80’erne, 90’erne og 00’erne. Selvfølgelig er alle klassikere på repertoiret, men også det nyeste fra de aktuelle hitlister.

Book Duo Devito hos MusikEvent.

Devito består af Jann Guldhammer og Kim Karmark, som hver især spillet i mange sammenhænge. Som orkester har Devito været på de danske landeveje siden 1992, så der er masser af erfaring at trække på. At Devito er en etableret og vellydende duo afspejles i de arrangementer de bookes til. Det er alt fra private fester, til halfester, firma og forenings arrangementer, diverse byfester mv. Devito har også spillet til nonstop-bal sammen med grupper som Kandis, Thorleifs, Vikingarne, Bamses Venner, Bjørn & Okay, Chuck Berry, Sussi & Leo og Trans Europa Express m.fl.

Devito er en professionel duo, med et godt ry overalt hvor de optræder og adskillige genbestillinger på samvittigheden. Duo Devito er ikke blandt de billigste orkestre, men blandt de absolut bedste i Danmark.

Duo Devito booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Duo Devito

Kunstner

2 + 1 =

Optræden: 6-7 timer

Antal optrædne: 2

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Duo Devito pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen