Die Kleine Bierstube Kapelle

Skal du have tyrolermusik til oktoberfest, er Die Kleine Bierstube Kapelle det helt rigtige valg! Book Die Kleine Bierstube Kapelle hos MusikEvent.

Die Kleine Bierstube Kapelle spiller original og festlig tyrolermusik med de helt rigtige musikarrangementer, den rigtige tyroler påklædning og masser af tyroler humør. Die Kleine Bierstube Kapelle er et kæmpehit til både tyrolerfest og oktoberfest lige for tiden!

Når tyrolermusik orkestret optræder spilles en lang række velkendte tyrolersange udført af de professionelle musikere med stor entusiasme. Og højt humør, jodlen og tyroler sange som ’Du burde købe dig en tyroler hat’ er selvfølgelig en naturlig del af showet!

Die Kleine Bierstube Kapelle optræder både som 5 eller 7 professionelle musikere og optræder med topprofessionelt tyrolermusik til alt fra oktoberfest, byfester, afterskiieng events og andre tænkelige helaftensarrrangementer.

Die Kleine Bierstube Kapelle – det helt rigtige tyrolermusik til den stemningsfyldte oktoberfest! Die Kleine Bierstube Kapelle booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Die Kleine Bierstube Kapelle

Kunstner

4 + 5 =

Optræden: 1 x 60 min eller 2 x 30 min

Antal optrædne: 5

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Die Kleine Bierstube Kapelle pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen