Bryan Adams Jam

Bryan Adams Jam spiller nøjagtig som den ”ægte vare” – Book Bryan Adams Jam hos MusikEvent

Bryan Adams Jam hører til blandt de absolut bedste rockbands herhjemme. De rutinerede drenge kan deres kram og begejstrer ethvert publikum. Forsangeren synger, ligner og opfører sig nøjagtig som sit forbillede og bandet spiller nøjagtig som den ”ægte vare”. Du tror, du er til koncert med Bryan Adams, men det er du ikke – du er derimod til koncert med et af Danmarks mest populære jam-bands – Bryan Adams Jam.

Fra tv-programmet ”Stjerneskud” på TV3 til jobs i ind- og udland

Bryan Adams Jam opstod egentlig ved et tilfælde i efteråret ’95, da J.P. havde deltaget i TV-programmet ”Stjerneskud” på TV3 og havde opnået en flot 2. plads. Kort tid efter møder han et par musikere på Bornholmer-færgen og bliver genkendt – det blev startskuddet på Bryan Adams Jam…

Siden da er det gået rigtigt stærkt. Mere end 700 jobs er det blevet til i indland og udland. Bandet er kendt fra de fleste af landets klubber, halballer og byfester samt de større spillesteder og festivaler – Pumpehuset, Vega, Train, Rockshow, Midtfyns Festival, Langelands Festival, Skanderborg Festival, Varde Open Air, Skive Beachparty m.fl. I løbet af årene har Bryan Adams Jam også spillet for de danske soldater i bl.a. Bosnien, Irak og Afghanistan….

Rock til alle….

Bryan Adams’ musik kalder på fest. Rock, der er ligetil. Rock, man kan synge med på, danse og hoppe til. Rock, som appellerer lige meget til begge køn. En fest-garanti.

Bryan Adams Jam hører til de sjældne bands, som hver gang leverer varen – med en utrolig energi, power og spilleglæde – uanset om der er 100 eller 20.000 mennesker!!

Bryan Adams Jam er:

Jens Peter Løkke/J.P.: ”Bryan”

Jesper Langeskov: Guitar & Kor

Flemming Brüggebusch: Bas & Kor

Simon Beyer: Trommer      

Jan Berno Andersen: Keyboards

Bryan Adams Jam booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

 

Book Bryan Adams Jam

Kunstner

13 + 7 =

Optræden: 2 x 45 min ell. 1 x 75 min.

Antal optrædne: 5

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Bryan Adams Jam pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen