Skotsk, dansk og irsk folkemusik

Skotsk, dansk eller irsk folkemusik til dit arrangement? 

MusikEvent tilbyder i denne kategori en lang række navne indenfor dansk, skotsk og irsk folkemusik. Her er der både originale kunstnere, som optræder med deres helt eget repertoire, men også solokunstnere og grupper, som har kopieret de største hits indenfor denne genre og optræder med dette.

Klik ind på de enkelte navne og få mere inspiration til det rigtige navn til dit arrangement. MusikEvent tilbyder et bredt udvalg af skotsk, dansk og irsk folkemusik.

MusikEvent er naturligvis altid klar med yderligere oplysninger om ledige datoer, priser og andre praktiske oplysninger vedr. selve afviklingen af dit arrangement. MusikEvent giver gerne uforpligtende tilbud på det navn i denne genre, som passer til dit arrangement og til dit budget.

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen