Solo/Duo

Live musik til fest…

MusikEvent tilbyder i denne kategori et meget stort udvalg af dygtige solomusikere og duoer, som alle spiller live musik til festen til såvel offentlige arrangementer som til alle former for private arrangementer. Festmusik, repertoire og musikgenre tilpasses kundens ønsker.

Søger du en pianist til festen eller guitar musik til festen, er du kommet til det rette sted. MusikEvent har en lang række profesionelle musikere og duo’er med mange års erfaring indenfor stort set alle genrer og arrangementstyper.

Klik ind på den solo / duo I ønsker og få en mere udførlig beskrivelse af repertoire og hvilke typer arrangementer de passer til. MusikEvent er naturligvis altid klar med yderligere oplysninger om ledige datoer, priser og andre praktiske oplysninger vedr. selve afviklingen af dit arrangement.

MusikEvent giver som altid et uforpligtende tilbud på live musik til festen.

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen