Børneunderholdning

Børneunderholdning bookes hos MusikEvent…

MusikEvent tilbyder i denne genre børneunderholdning. Du finder en lang række kunstnere, som alle er populære indenfor underholdning for børn. Det er alt ligefra fra ballonklovne til kendte solister og grupper, som alle elsker at give underholdning for børn og unge – børneunderholdning, som gør at publikummet får en uforglemmelig positiv oplevelse.

Klik ind på de enkelte navne indenfor børneunderholdning og få en mere udførlig beskrivelse af de forskellige kunstnere og navne.

MusikEvent er naturligvis altid klar med yderligere oplysninger om ledige datoer, priser og andre praktiske oplysninger vedr. selve afviklingen af dit arrangement.

MusikEvent giver gerne uforpligtende tilbud på den type børneunderholdning, som passer til dit arrangement og til dit budget.

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen